Follow on Bloglovin

fredag 5 september 2014

Energy!

Idag har vi varit lediga tillsammans här hemma och det har varit väldigt mysigt. Har varit en väldigt fartfylld dag för en av tre i denna familj. Vår kära lilla Adrian har nämligen sovit sammanlagt 1 timme och  40-50 minuter. På heeeela dagen. Hur är det ens möjligt?! Läste någonstans för ett tag sen att det nu i denna ålder kommer bli att dem sover längre stunder på dagen, djupare sömn på dag och natt och mer aktiv när dem är vakna. Mmm, jaa, EN av dem sakerna stämmer och det är att han är aktiv. Haha.
Imorse steg vi upp vid halv 9 efter en halvtimmes mys i sängen. Steg in i barnrummet där vi satt och läste, lekte med leksaker, speglade oss och mös lite till. Vid 11 tog vi tag idagen och begav oss till Adrians farmor, faster och farbror. Han är så otroligt älskad av dem och det är så himla fint att se. ♡
Han är också en riiiktig teaterapa vår lilla Adde. Är han inte i centrum så ser han till att han blir det. Haha. Så olik mig där. Måste vara hans stjärntecken. ;)

Vi åkte sen vidare på lite diverse håll och kanter och var inte hemma förrän vid 7. Adrian var fortfarande otrooligt aktiv medans jag och H var mer på det utslagna hållet. What to do det var bara att slänga på lite energi på läpparna och busa sönder oss till kvart i 9 då vi kastade ner sonen vår i badkaret.
Lekte med bubblor hans fina anka och försökte få han att liiigga ner i sin sitter och inte försöka sig på drunkningsrisken med att siitta i badhjälpen. Not so good. Lillen gick från att inte ha ro/intresse nog att sitta till att vilja göra det heela tiden. Detta var på några timmar för imorse var det fortfarande inte så intressant att sitta. Sötnosen min.
Han somnade varje fall på 5 min efter badet så de var ju skönt! :))

Köpte på oss en sticker till väggen med måttband på. Så fin! Såg framför mig hur Adrian om ett år kommer gå fram och tillbaka och be mig mäta honom. ♡ är så förväntansfull på alla våra minnen vi kommer ha tillsammans. Älskar vårt liv. Så lycklig så. ♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar