Follow on Bloglovin

lördag 23 augusti 2014

Lalandia

Heeej!

Vi hade internet här borta ändå men som sagt är jag på semester på min semester så då har bloggen fått ta en paus.
Vilka härliga dagar och nätter vi haft! Vi har hunnit med otroligt mycket. Vi har åkt båt och kört bil i oändliga mil och besökt det ena stället efter det andra. Vi har badat bland palmer och pirater, tagit oss ett djupdyk bland världens alla fiskar, åkt bak i tiden till då vikingarna regerade, sett lejon med familj på 1 meters avstånd från våra bilar och vandrat runt halva givstud för att se andra exotiska djur. Vi har badat oss blåa och ätit oss mätta. Än är vi inte klara. Imorgon checkar vi ut och innan dess ska vi hinna med att bada igen, köra en omgång bowling samt ett besök på landet som är uppbyggt av lego.
Kroppen är rätt mör och slutkörd men snart är denna resa över och då får man passa på att njuta för fullt och ta vara på tiden.
Adrian sköter sig exemplariskt! Bilen går kanon och han stooooooormtrivs i vattnet. Han plaskar och simmar och går och skrattar. Såå härligt att se! Vagnen som han tidigare raaaatat går även den hem. Han utvecklas mer och mer för varje dag som går, liv och aktivitet har gjort gott för honom. Han är otroligt social och ler och skrattar åt allt och alla. Charmar den ena människan efter den andra och jag har fått prata med oändligt många människor som kommit fram till honom.

Nu ska jag dricka upp kaffet innan det blir kallt sen ska man starta denna dagen också.
Ha en mysig dag!

Avslutar med en bilbomb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar